New Lunch Procedures

This week we are moving our lunch area back to the plaza. All students will see this video on Tuesday morning to help them understand the new procedures that come with a new eating location.

Eating lunch in the plaza is a return to an old practice. We moved out to the solar panels 3 years ago. The solar panels provided constant shade and an easy surface to clean. However, the acoustics under the panels were loud and students ate right in the middle of a busy playground. It is also a long walk from the cafeteria. We hope this move to the plaza will provide students a quieter and more peaceful eating environment. If you have any questions or comments, please ask.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s